Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

NOWOŚĆ! Pyszne i kremowe - nowe smaki serków topionych od MSM MOŃKI

Informacja prasowa
serki topione z MSM Mońki
serki topione z MSM Mońki
Z myślą o smakoszach serów Moniecka Spółdzielnia Mleczarska w Mońkach, znana z produkcji doskonałych serów żółtych typu szwajcarskiego i holenderskiego, przygotowała trzy nowe smaki serków topionych. Teraz konsumenci mogą delektować się serami z dodatkiem papryki, pieczarki i szczypiorku. Nowe produkty wzbogaciły portfolio serów topionych producenta. Wyroby o wyjątkowo kremowej i aksamitnej konsystencji zostały zamknięte w poręcznych, funkcjonalnych opakowaniach. A dzięki etykiecie w żywych, energetyzujących kolorach, serki MSM Mońki można z łatwością znaleźć na sklepowej półce.

** Zobacz koniecznie:

Konkurs "Nowe serki topione MSM Mońki"

**

Serki topione bez trudu rozsmarowują się na pieczywie, mogą też z powodzeniem zastąpić śmietanę jako dodatek do zup i różnego rodzaju sosów. Praktyczne 100-gramowe opakowanie w formie pudełeczka sprawia, że produkt można zabrać dosłownie wszędzie, a jego zawartość pozostanie nienaruszona. Takie opakowanie można bez problemu wrzucić nawet do małej torebki, gdyż w przeciwieństwie do serków topionych, owiniętych tradycyjną folią, nie ulegnie deformacji i uszkodzeniu. Dzięki temu pyszną kanapkę z wybranym wariantem smakowym sera można przygotować zarówno w domu, jak i w pracy, szkole czy na wycieczce. Producent oferuje cztery pyszne smaki: kremowy (znany już klientom), z dodatkiem smakowitej pieczarki, wyrazistej papryki i delikatnego szczypiorku.

Producent:**MSM MońkiSmaki: kremowy, pieczarkowy, paprykowy, ze szczypiorkiem Waga: 100 g (kremowy serek topiony dostępny jest również w miniczteropaku - 4x25 g) Cena:** ok. 2 zł

Informacje o firmie:
Moniecka Spółdzielnia Mleczarska w Mońkach należy do grona najnowocześniejszych zakładów mleczarskich w Polsce. Powstała 1 maja 1972 roku z połączenia Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej w Dolistowie i Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej w Krypnie. MSM specjalizuje się w produkcji serów dojrzewających typu holenderskiego i szwajcarskiego, masła extra i miksów tłuszczowych, oraz wyrobów proszkowanych: serwatki w proszku i okresowo odtłuszczonego mleka w proszku.

Produkcja w MSM w Mońkach odbywa się przy pomocy najnowszych technologii. Kontrola na każdym etapie wytwarzania gwarantuje, iż produkty są najwyższej jakości. Potwierdza to wdrożony i certyfikowany system Zarządzania Jakością ISO 9001:2000, a także Zakładowy Kodeks Dobrej Praktyki Produkcyjnej / Dobrej Praktyki Higienicznej GMP/GHP oraz System HACCP.

Więcej informacji: www.msm-monki.pl

od 7 lat
Wideo

Kalendarz siewu kwiatów

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na monki.naszemiasto.pl Nasze Miasto