MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dżem możesz jeść od razu po wystudzeniu. Możesz go także...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najlepszy dżem z rabarbaru. Poznaj niezawodny przepis na dżem rabarbarowy z dodatkiem pomarańczy. Tak pyszny, że palce lizać

Dżem z rabarbaru. Krok 7

Dżem możesz jeść od razu po wystudzeniu. Możesz go także zapasteryzować, by był dłużej świeży. Gotuj zakręcony słoik z dżemem w wodzie przez ok. 20 minut.

Zobacz również

Iga Świątek: Miałam świetną pierwszą część sezonu i nikt mi tego nie zabierze

ROZMOWA
Iga Świątek: Miałam świetną pierwszą część sezonu i nikt mi tego nie zabierze

Międzynarodowy Dzień bez Torby Foliowej w Warmińskiej Aurze

Międzynarodowy Dzień bez Torby Foliowej w Warmińskiej Aurze

Polecamy

Chcesz zamieszkać nad morzem lub w górach? Szykuj się na spory wydatek

Chcesz zamieszkać nad morzem lub w górach? Szykuj się na spory wydatek

Lody dla ciebie i twojego psa. Zrobisz je nawet z 2 składników

TYLKO U NAS
Lody dla ciebie i twojego psa. Zrobisz je nawet z 2 składników

Tygodniowy przegląd prasy w Siemiatyczach, (23.06-29.06.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Siemiatyczach, (23.06-29.06.2024)