Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło...
fot. Katarzyna Puczyńska

Golasy, cebularz, gryczak i tort fasolowy. Najciekawsze dania i produkty regionalne z Lubelszczyzny. Słyszałeś o nich?

Gryczak janowski

Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło (podsmażane na oleju lub maśle).

Zobacz również

Ciężarowcy z Weightlifting Kiełpino wracają z tarczą z zawodów w Niemczech

Ciężarowcy z Weightlifting Kiełpino wracają z tarczą z zawodów w Niemczech

Finał XI edycji Dni Otwartych Funduszy Europejskich [ZDJĘCIA]

Finał XI edycji Dni Otwartych Funduszy Europejskich [ZDJĘCIA]

Polecamy

Przyjmujesz tak żelazo? Może się nie wchłaniać, a ty sobie szkodzisz

Przyjmujesz tak żelazo? Może się nie wchłaniać, a ty sobie szkodzisz

XVI Festiwal Korowaja Mielnickiego. Zobacz, jakie będą atrakcje

XVI Festiwal Korowaja Mielnickiego. Zobacz, jakie będą atrakcje

Twoje włosy się puszą? To znaczy, że chcą się kręcić. Zrób prosty test i sprawdź

Twoje włosy się puszą? To znaczy, że chcą się kręcić. Zrób prosty test i sprawdź